Tevreden klanten

MEDIO INVEST VASTGOEDONTWIKKELING

Uitstekende mediair tussen opdrachtgever en bouwteam

Medio Invest is als ervaren partij beschikbaar voor diverse bouw- en ontwikkelingsprojecten. Onze kennis en expertise is in te zetten om op projectniveau te werken aan ontwikkelingsprojecten en huisvestingsvraagstukken. Wij doen dit al veelvuldig voor gemeente, overheid, beleggers en andere partijen.

Ëén van de specialismes van Medio Invest is ontwikkeling van monumentaal vastgoed. Als geen ander weet het team van Medio Invest dat monumenten speciaal vakmanschap vereisen tijdens de ontwikkeling. Niet alleen de strenge regelgeving omtrent het (ver)bouwen, alsmede de herbestemming kunnen voor uitdagingen zorgen.  Medio Invest werkt nauw samen met specialisten op het gebied van monumentaal vastgoed. Hierdoor behoudt een monument zijn karakter met de eigenschappen van de huidige tijd. 

Onze kennis is divers en professioneel.

Medio Invest weet dat gebiedsontwikkeling een integrale aanpak vereist om een duurzaam resultaat in stad of land te bereiken.  Het belang van alle rollen die daarbij horen staan daarbij voorop voor Medio Invest. Denk daarbij o.a. aan het verkennen en koppelen van de ambities, het samenbrengen van partijen, het inventariseren van kennisvelden en ervaring en de geldstromen die aangeboord en gebundeld dienen te worden