Vrij Wonen

Woonconcepten

Wonen met een visie op de toekomst

Deze huidige tijd vraagt om nieuwe woonconcepten. Een ander soort woningbouw. De wensen op de woningmarkt zijn veranderd en veranderen nog steeds. Het aantal eenpersoonshuishoudens groeit. De groep senioren, die door wijzigingen in de zorgwet langer thuis zullen moeten blijven wonen.  Ook de samengestelde gezinnen, bewoners uit verschillende culturen en het toenemende aantal thuiswerkers vragen om een andersoortige huisvesting. 

Woning verhuur

Op zoek naar een bijzondere huurwoning in de Randstad? Wonen in een monument met de faciliteiten van deze tijd? Medio Invest verhuurt gemeubileerde en gestoffeerde appartementen.

Monumentaal wonen

Wie droomt er niet van? Wonen in een monument. Medio Invest is dé professional in het herontwikkelen van monumentaal vastgoed.

Duurzaam wonen

Tiny-House

Medio Invest geeft om de wereld. Woning bouw vraagt om nadenken over je omgeving. Het bewust gebruiken van duurzame materialen. Of ervoor zorgen dat de woningen zelfvoorzienend zijn.

Levensloop bestendig wonen

Een woning die met jouw tijd mee gaat. Een plek waar je je veilig voelt in alle stadia van je leven. Een droomhuis die voorziet in de faciliteiten van het moment en voor de toekomst.